Maandag t/m Vrijdag  08:30 – 17:00

Bel 0594 515396

Arbeidsadvocaat Groningen

Arbeidsadvocaat Groningen

Uw partner voor een ervaren arbeidsadvocaat in Groningen

Als u op zoek bent naar een strafrechtadvocaat in Groningen, dan kan Van Horssen & Van Ophoven advocaten en mediators u ongetwijfeld verder helpen. Van Horssen & Van Ophoven advocaten en mediators heeft twee vestigingen. Het eerste kantoor is gevestigd in het Groningse Leek en de tweede vestiging zit in Delfzijl. Vanuit deze twee locaties richten onze advocaten zich op de particuliere cliënt en het MKB. Te allen tijde staat een professionele arbeidsadvocaat voor u klaar bij ons advocatenkantoor in de provincie Groningen.

Ervaren arbeidsadvocaat in Groningen

Van Horssen & Van Ophoven is gespecialiseerd in verschillende takken van de advocatuur en dus bent u bij ons ook voor een arbeidsadvocaat in Groningen aan het juiste adres. Onze advocaten worden continu bijgeschoold en hebben daarnaast veel ervaring in de praktijk. Als u meer wilt weten over onze vijf advocaten, dan vindt u informatie op onze website www.advoleek.nl. Alle hebben ruime ervaring in de advocatuur. Door verschillende specialisaties, kunt u ook voor een arbeidsadvocaat in Groningen terecht bij Van Horssen & Van Ophoven.

Neem contact op met uw arbeidsadvocaat in Groningen

Bent u op zoek naar een arbeidsadvocaat in Groningen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Ons kantoor in Leek vindt u aan de Tolbertstraat 63, 9350 AC Leek en is telefonisch te benaderen via 0594 – 515 396. Ons kantoor in Delfzijl is gevestigd aan de Noordersingel 20, 9934 AL in Delfzijl en is telefonisch te bereiken via 0596 – 616 600. Wij helpen u graag bij uw problemen waarbij een arbeidsadvocaat in de provincie Groningen aan te pas komt.


Neem contact met ons op


Kom naar ons inloopspreekuur