Maandag t/m Vrijdag  08:30 – 17:00

Bel 0594 515396

Bouwrecht

Bouwrecht

Thuis in bouwrecht

Advies bij contracten of conflicten

Ingewikkelde contracten met aannemers, relaties met onderaannemers, architecten en eventuele leveranciers. Het bouwrecht is een rechtsgebied met complexe zaken. Welvering & van Horssen advocaten en mediators adviseert daarom onder meer bij het opstellen van contracten, maar ook wanneer al een daadwerkelijk conflict is ontstaan.

Advies en procedures

Zo vertegenwoordigen onze advocaten cliënten in de rechtbank en bij de Raad van Arbitrage voor Bouwbedrijven in Nederland. Ook in geschillen over aansprakelijkheid wanneer er iets misgaat tijdens de bouw adviseren wij en staan wij cliënten bij in procedures. Dit gedeelte van het bouwrecht valt onder het civiele recht en maakt deel uit van de praktijk van Alex Welvering.

Het bouwrecht kent ook een andere kant, namelijk de planologische. Hierbij gaat het in de meeste gevallen om bestemmingsplannen en vergunningen van de gemeente of andere overheden die noodzakelijk zijn bij de bouw. Deze kant van het bouwrecht valt onder het bestuursrecht.

Reviews van cliënten

“Alles heeft heel goed uitgepakt en ik kan zelfs weer met mijn ex door 1 deur. En dat alles ook nog eens niet duur! Een aanrader!''
Mevr. T. Oosterhuis

Reviews van cliënten

"Dit kantoor is een aanrader, ook voor mensen die niet in de buurt van Leek wonen, zoals wij."
Ingrid G.

Reviews van cliënten

“Deskundig, professioneel, vooruitstrevend, begripvol en zeer vriendelijk!''
Reclamebureau RAM