Maandag t/m Vrijdag  08:30 – 17:00

Bel 0594 515396

Huurrecht

Huurrecht

Thuis in huurrecht

Wie een woning of bedrijfspand huurt of verhuurt, wil natuurlijk het liefst dat het blijft bij de zorgen over de betaling of inning van de huur en eventueel onderhoud. Helaas komt het maar al te vaak voor dat zowel huurders als verhuurders daarin worden teleurgesteld. Door onder andere het opstellen van een professionele huurovereenkomst helpt van Welvering & Horssen advocaten en mediators die teleurstellingen te voorkomen.

Deskundige adviezen en procedures

Naast het onderhouden van de huurovereenkomst dient ook een eventuele opzegging professioneel te worden afgehandeld. Ook op dit gebied kunnen wij u adviseren en wanneer het nodig is, voeren onze advocaten procedures over achterstallige huurpenningen, opzegging van contracten en ontruimingen. Verder staat van Welvering & Horssen advocaten en mediators u bij als het gaat om zaken als huurprijsaangelegenheden met betrekking tot bedrijfsruimtes en woningen. En natuurlijk kunt u bij ons terecht voor deskundige adviezen en procedures omtrent de positie van onderhuurders, medehuurders en erfgenamen. Advocaat Alex Welvering behandelt dit rechtsgebied.

Reviews van cliënten

“Alles heeft heel goed uitgepakt en ik kan zelfs weer met mijn ex door 1 deur. En dat alles ook nog eens niet duur! Een aanrader!''
Mevr. T. Oosterhuis

Reviews van cliënten

"Dit kantoor is een aanrader, ook voor mensen die niet in de buurt van Leek wonen, zoals wij."
Ingrid G.

Reviews van cliënten

“Deskundig, professioneel, vooruitstrevend, begripvol en zeer vriendelijk!''
Reclamebureau RAM