Maandag t/m Vrijdag  08:30 – 17:00

Bel 0594 515396

Incasso's

Incasso’s

Thuis in incasso's

Voor ondernemers betekent uitstel van betaling niet alleen een aanslag op de liquiditeit van hun bedrijf. Het betekent in veel gevallen ook nog eens een fors renteverlies. En dat is in een moeilijke economische periode cruciaal. Met het oog op de stijging van het aantal zelfstandige professionals op de arbeidsmarkt, voor wie uitstel van betaling misschien wel een nog groter probleem is, wordt hulp bij incasso’s steeds belangrijker. Welvering & Van Horssen staat bedrijven dan ook succesvol bij in het treffen van incassomaatregelen.

Slagvaardig debiteurenbeheer

Door slagvaardige incassomaatregelen zoals beslaglegging, vermindert van Welvering & Horssen advocaten & mediators het risico van achterstallige betalingen aanzienlijk. Een incasso Kort Geding biedt vaak uitkomst. Wij werken met duidelijke, van tevoren schriftelijk vastgelegde tariefafspraken. Het honorarium wordt hierbij meestal vastgesteld op een percentage van het uiteindelijk daadwerkelijk geïncasseerde bedrag.

Advies en procedure

Welvering & Van Horssen advocaten en mediators levert vakkundig maatwerk op het gebied van incasso’s. We adviseren niet alleen, we helpen u ook wanneer het komt tot een kort gedingprocedure. Daarnaast treffen we beslagmaatregelen en stellen (algemene) voorwaarden op ten aanzien van kostenbeperkende incassomaatregelen of scherpen uw huidige aan. Zo zorgen we ervoor dat uw organisatie geen slachtoffer wordt van achterstallige betalingen.

Reviews van cliënten

“Alles heeft heel goed uitgepakt en ik kan zelfs weer met mijn ex door 1 deur. En dat alles ook nog eens niet duur! Een aanrader!''
Mevr. T. Oosterhuis

Reviews van cliënten

"Dit kantoor is een aanrader, ook voor mensen die niet in de buurt van Leek wonen, zoals wij."
Ingrid G.

Reviews van cliënten

“Deskundig, professioneel, vooruitstrevend, begripvol en zeer vriendelijk!''
Reclamebureau RAM