Maandag t/m Vrijdag  08:30 – 17:00

Bel 0594 515396

Gesubsidieerde rechtshulp

Gesubsidieerde rechtshulp

Procedure, advies en mediation

Wanneer u niet in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtshulp, betaalt u de advocaatkosten zelf. De kosten van onze diensten hangen voor het grootste deel af van de hoeveelheid tijd die onze advocaten aan uw zaak moeten besteden. Om u een beeld te geven van de kosten, maakt van Welvering & Van Horssen advocaten en mediators aan het begin van de zaak altijd een duidelijke inschatting. Ook maken we afspraken over het uurtarief. Zo komt u als cliënt nooit voor verrassingen te staan.

Duidelijke afspraken

Niets is vervelender, voor beide partijen, dan onduidelijke afspraken. Daarom leggen we de afspraken die wij met u maken schriftelijk vast. Afspraken over de zaak zelf en de advocaatkosten, maar ook over randvoorwaarden, zoals eventuele tussentijdse declaraties, kosten van uittreksels, griffierechten en reiskosten. Voor we daadwerkelijk aan de zaak beginnen, zorgen wij ervoor dat voor beide partijen duidelijke afspraken op papier staan. Voor vragen over onze tarieven kunt u altijd contact opnemen met één van onze advocaten.

Reviews van cliënten

“Alles heeft heel goed uitgepakt en ik kan zelfs weer met mijn ex door 1 deur. En dat alles ook nog eens niet duur! Een aanrader!''
Mevr. T. Oosterhuis

Reviews van cliënten

"Dit kantoor is een aanrader, ook voor mensen die niet in de buurt van Leek wonen, zoals wij."
Ingrid G.

Reviews van cliënten

“Deskundig, professioneel, vooruitstrevend, begripvol en zeer vriendelijk!''
Reclamebureau RAM