Maandag t/m Vrijdag  08:30 – 17:00

Bel 0594 515396

Ondernemingsrecht

Ondernemingsrecht

Thuis in ondernemingsrecht

Een bedrijf starten, daar komt veel bij kijken. Nadat u een idee heeft over wat u gaat doen, komt de vraag welke rechtsvorm u aanneemt. Wordt uw onderneming een besloten vennootschap (BV), naamloze vennootschap (NV), commanditaire vennootschap (CV), vennootschap onder firma (VOF) of eenmanszaak? Of bent u zelfstandige zonder personeel (ZZP’er)? Tussen deze rechtsvormen zitten grote verschillen. Welvering & Van Horssen advocaten en mediators adviseert u bij uw keuze en helpt bij het opstellen van contracten.

Contracten en algemene voorwaarden

Niet alleen bij de start, maar ook bij de vordering van uw onderneming kunnen onze advocaten op dit gebied ondersteunen met de expertise die we in huis hebben. Denk aan situaties als een geschil over de uitvoering van een contract, maar ook aan het opstellen van de juiste algemene voorwaarden. Diensten met betrekking tot het ondernemingsrecht worden op ons kantoor uitgevoerd door mr. Alex Welvering. Hij helpt u de juridische aspecten rondom uw onderneming in orde te maken.

Reviews van cliënten

“Alles heeft heel goed uitgepakt en ik kan zelfs weer met mijn ex door 1 deur. En dat alles ook nog eens niet duur! Een aanrader!''
Mevr. T. Oosterhuis

Reviews van cliënten

"Dit kantoor is een aanrader, ook voor mensen die niet in de buurt van Leek wonen, zoals wij."
Ingrid G.

Reviews van cliënten

“Deskundig, professioneel, vooruitstrevend, begripvol en zeer vriendelijk!''
Reclamebureau RAM