Maandag t/m Vrijdag  08:30 – 17:00

Bel 0594 515396

Advocatenkantoor Roden

Advocatenkantoor Roden

Advocatenkantoor Roden

Voor een ervaren en professioneel advocatenkantoor in Roden gaat u naar Van Horssen & Van Ophoven. Dit advocatenkantoor is gevestigd in Leek, enkele minuten van Leek. Advocatenkantoor Van Horssen & Van Ophoven richt zich met name op particulieren en het midden- en kleinbedrijf.

Een eerlijk en persoonlijk advocatenkantoor in Roden

Voor juridisch advies en ondersteuning bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken altijd met een eerlijke en persoonlijke aanpak. Onze advocaten nemen de tijd om uw situatie in kaart te brengen en te zoeken naar een passende oplossing voor u.

Wij voorkomen het liefst een procedure. Daarom bieden wij mediation aan en kiezen we liever voor een passend onderhandelingstraject. Mocht het wel tot een procedure komen, dan zetten wij onze kennis en ervaring voor de volle 100% in.

Advocatenkantoor in Roden met kennis van zaken

Advocatenkantoor Van Horssen & Van Ophoven nabij Roden is gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden en biedt dan ook een brede dienstverlening aan. Wij werken met vijf advocaten met ieder hun eigen specialisatie. U bent bij ons aan het adres voor juridisch advies en ondersteuning op het gebied van:

Omdat de juridische wereld continu in beweging is, worden onze advocaten regelmatig bijgeschoold. Alleen zo kunnen wij u optimaal bedienen.

Wilt u weten wat Advocatenkantoor Van Horssen & Van Ophoven nabij Roden voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers, zij informeren u graag!


Neem contact met ons op


Kom naar ons inloopspreekuur