Maandag t/m Vrijdag  08:30 – 17:00

Bel 0594 515396

Advocaat goedkoop

Advocaat goedkoop

Altijd een ervaren advocaat tegen een goedkoop tarief

Heeft u hulp nodig van een advocaat die geen hoge bedragen in rekening brengt, maar wel uiterst goede diensten levert tegen een scherp tarief? Maak dan een afspraak met Van Horssen & Van Ophoven advocaten en mediators. Dit advocatenkantoor met vestigingen in Leek en Delfzijl zorgt ervoor dat u wordt bijgestaan door een professionele advocaat, zonder dat extreem hoge tarieven worden gerekend. Voor een advocaat die relatief goedkoop, maar toch uiterst vakkundig voor u klaar staat, bent u bij ons advocatenkantoor aan het juiste adres.

Op zoek naar een advocaat tegen een goedkoop tarief?

Ons advocatenkantoor hecht veel waarde aan kwaliteit, maar werkt in vergelijking met andere advocaten tegen een goedkoop tarief. Van Horssen & Van Ophoven advocaten en mediators heeft twee kantoren. Vanuit zowel Leek als Delfzijl richt het advocatenkantoor zich op het midden- en kleinbedrijf en de particuliere cliënt. Onze advocaten zijn gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden en kunnen u effectief van dienst zijn. Op onze website www.advoleek.nl leest u meer over de afzonderlijke advocaten. Wij helpen u graag in uw zoektocht naar een professionele advocaat voor een goedkoop tarief.

Neem contact op voor een advocaat tegen goedkoop tarief

U kunt te allen tijd contact opnemen met ons advocatenkantoor, zeker als u terecht wilt bij een advocaat die u kan helpen tegen een goedkoop tarief. U vindt onze vestiging in Leek aan de Tolbertstraat 63, 9350 AC te Leek. Dit kantoor is telefonisch bereikbaar op 0594 – 515 396. Ons kantoor in Delfzijl vindt u aan de Noordersingel 20, 9934 AL te Delfzijl en is te bereiken via telefoonnummer 0596 – 616 600. Neem contact met ons op voor een advocaat die u goedkoop kan helpen, en toch professioneel van dienst is.


Neem contact met ons op


Kom naar ons inloopspreekuur