Maandag t/m Vrijdag  08:30 – 17:00

Bel 0594 515396

Advocaat Delfzijl

Advocaat Delfzijl

Het juiste adres voor een advocaat in Delfzijl

U bent bij Van Horssen & Van Ophoven advocaten en mediators aan het juiste adres als u op zoek bent naar een advocaat in Delfzijl. Het advocatenkantoor heeft twee vestigingen in de provincie Groningen: één vestiging zit in Leek en de tweede is gevestigd in Delfzijl. Vanuit de twee locaties richt Van Horssen & Van Ophoven zich op zowel de particuliere cliënt als het midden- en kleinbedrijf. Voor de hulp van een ervaren advocaat in Delfzijl is ons advocatenkantoor de juiste partner

De advocaat in Delfzijl waarbij kwaliteit centraal staat

Als u op zoek bent naar een advocaat in Delfzijl waarbij kwaliteit centraal staat, dan helpt ons advocatenkantoor u graag. De advocaten bij Van Horssen & Van Ophoven worden voortdurend bijgeschoold en hebben daarnaast een ruime praktijkervaring. Wij hechten erg veel waarde aan kwalitatieve dienstverlening. Onze advocaten hebben zich dan ook gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden. Daarvoor voorzien we onze cliënten van een brede dienstverlening. Op de website advoleek.nl kunt u meer lezen over onze vijf advocaten. U kunt zeker terecht bij Van Horssen & Van Ophoven voor een ervaren en vakkundige advocaat in Delfzijl.

Bezoek of bel uw advocaat in Delfzijl

U kunt altijd geheel vrijblijvend contact opnemen met een advocaat in onze vestiging in Delfzijl. Het adres van ons kantoor in Delfzijl is Noordersingel 20, 9934 AL Delfzijl en is telefonisch bereikbaar via 0596 – 616 600. Ons advocatenkantoor in Leek vindt u aan de Tolberterstraat 63, 9350 AC te Leek en is telefonisch te bereiken via 0594 – 515 396. Bent u op zoek naar een ervaren advocaat in Delfzijl, dan bent u op zoek naar Van Horssen & Van Ophoven advocaten en mediators.


Neem contact met ons op


Kom naar ons inloopspreekuur