Maandag t/m Vrijdag  08:30 – 17:00

Bel 0594 515396

Strafrechtadvocaat Groningen

Strafrechtadvocaat Groningen

Uw partner voor een strafrechtadvocaat in Groningen

van Horssen & Van Ophoven advocaten en mediators is een advocatenkantoor dat u kan helpen als u op zoek bent naar een in strafrechtadvocaat in Groningen. van Horssen & van Ophoven advocaten en mediators is gevestigd in twee plaatsen in Groningen. De eerste van de twee is gevestigd in Leek en de tweede vestiging zit in Delfzijl. Vanuit deze twee vestigingen richt het advocatenkantoor zich op zowel het midden- en kleinbedrijf als de particuliere cliënt. Bent u op zoek naar een strafrechtadvocaat in Groningen, dan helpen wij u graag.

Gespecialiseerde strafrechtadvocaat in Groningen

De advocaten van van Horssen & Van Ophoven zijn gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden, dus ook als u op zoek bent naar een strafrechtadvocaat in Groningen kunt u bij ons terecht. Wij hechten erg veel waarde aan kwaliteit. Onze advocaten worden voortdurend bijgeschoold en hebben veel praktijkervaring. Op de website www.advoleek.nl vindt u meer informatie over onze afzonderlijke advocaten. Van Horssen & Van Ophoven is gespecialiseerd op verschillende rechtsgebieden en wij zijn u graag van dienst als u de hulp van een strafrechtadvocaat in Groningen kunt gebruiken.

Neem contact op met uw strafrechtadvocaat in Groningen

Schroomt u niet om contact op te nemen met uw strafrechtadvocaat van Van Horssen & Van Ophoven advocaten en mediators. Onze advocaten in Leek zijn gevestigd aan de Tolbertstraat 63, 9350 AC Leek en zijn telefonisch te bereiken op 0594 – 515 396. Onze vestiging in Delfzijl vindt u aan de Noordersingel 20, 9934 AL te Delfzijl en is te bereiken via telefoonnummer 0596 – 616 600. Voor een vakkundige strafrechtautomaat kunt u te allen tijden contact met ons opnemen.


Neem contact met ons op


Kom naar ons inloopspreekuur