Maandag t/m Vrijdag  08:30 – 17:00

Bel 0594 515396

Advocaat Appingedam

Advocaat Appingedam

Op zoek naar een advocaat in Appingedam?

Van Horssen & Van Ophoven advocaten en mediators is uw partner als u op zoek bent naar een advocaat in Appingedam en omgeving. Het advocatenkantoor heeft twee vestigingen in de provincie Groningen. Eén vestiging zit in Leek en de tweede vestiging zit in Delfzijl. Vanuit deze locaties richt het advocatenkantoor zich op particuliere cliënten en het midden- en kleinbedrijf. Wij helpen u graag als u de professionele hulp nodig heeft van een advocaat in de omgeving van Appingedam.

Wij hebben de geschikte advocaat in Appingedam

Ons advocatenkantoor helpt u ongetwijfeld aan een advocaat in Appingedam die is gespecialiseerd in de tak waarvoor u bij ons aanklopt. De advocaten van Van Horssen & Van Ophoven worden voortdurend bijgeschoold en hebben een ruime praktijkervaring. We hechten veel waarde aan kwaliteit. Onze advocaten hebben zich vastgelegd op eigen rechtsgebieden, waardoor we voorzien in een brede dienstverlening. Op onze website advoleek.nl leest u meer informatie over onze vijf advocaten. U leest het, bij Van Horssen & Van Ophoven kunt u zeker terecht voor een goede advocaat in Appingedam en omgeving.

Neem contact op met uw advocaat in Appingedam

Neem gerust contact met ons op voor een oriënterend gesprek met uw advocaat in de omgeving van Appingedam. Ons kantoor in Leek is gevestigd aan de Tolberterstraat 63, 9350 AC Leek en is te bereiken via telefoonnummer 0594 – 515 396. Het adres van onze vestiging in Delfzijl is Noordersingel 20, 9934 AL te Delfzijl en is telefonisch te bereiken op 0596 – 616 660. Wij ondersteunen u graag als u de hulp nodig heeft van een advocaat in de omgeving van Appingedam.


Neem contact met ons op


Kom naar ons inloopspreekuur