Maandag t/m Vrijdag  08:30 – 17:00

Bel 0594 515396

Advoleek

Inloopspreekuur Haulerwijk

Advocaat en oud-Haulerwijkster Alex Welvering begint met
ingang van donderdag 13 februari a.s. een gratis juridisch inloopspreekuur in
Haulerwijk. Hij doet dit in samenwerking met Jorrin Mulder van Makelaardij Bos
& Mulder. Het inloopspreekuur zal plaatsvinden iedere donderdagmiddag van
16.00 uur tot 17.30 uur, dit in het pand van Makelaardij Bos & Mulder aan
de Norgerweg 8 in Haulerwijk. Alex Welvering is al ruim 15 jaar als advocaat
werkzaam bij Van Horssen & Van Ophoven advocaten en mediators te Leek.“Het
inloopspreekuur is bedoeld voor allerhande juridische vragen.

 Ons kantoor behartigt allerlei soorten zaken, zoals geldvorderingen,echtscheidingen en alimentatiekwesties, maar ook strafrecht, erfrecht en bestuursrecht. En wanneer ik zelf niet direct een antwoord op een vraag heb, kan één van mijn kantoorgenoten bijspringen”, aldus Welvering.

Doel van het inloopspreekuur is om de drempel naar de
advocatuur voor iedereen laag te houden. “In ons kantoor in Leek organiseren we ook een inloopspreekuur en daar wordt veel gebruik van gemaakt. Er blijken toch veelmensen te zijn die met juridische vragen worstelen, maar niet direct naar een advocaat durven te stappen. Met een gratis en vrijblijvend inloopspreekuur blijkt de drempel toch te worden verlaagd. En het leuke van het inloopspreekuur voor de advocaat is dat je nooit van tevoren weet welke vragen er nu weer zullen worden gesteld. Het houdt je scherp”.

De keuze voor een inloopspreekuur in Haulerwijk is voor
Welvering niet toevallig. “Ik ben geboren en getogen in Haulerwijk. In mijn kantoor in Leek komt af en toe een klant uit Haulerwijk en dat geeft mij dan toch altijd een soort van bekend en prettig gevoel. Misschien zit daar wat jeugdsentiment in.

Via Jorrin Mulder van de makelaardij aan de Norgerweg krijg
ik de kans om dit gevoel uit te bouwen naar een inloopspreekuur voor de inwoners van Haulerwijk en omstreken en daar ben ik hem uiteraard erkentelijk voor”.Ook Mulder is content met het nieuwe, juridische inloopspreekuur vanuit zijn pand. “Direct contact met een goede advocaat is een extra toevoeging aan de makelaardij en sluit goed aan bij ons vak. Wij behandelen als makelaar vaak juridische vraagstukken voor onze klanten, maar weten uiteraard lang niet alles. Iedereen moet wonen en de meesten hebben wel eens een juridische vraag waarbij nu geheel vrijblijvend advies kan worden ingewonnen op bijna alle rechtsgebieden”, aldus Jorrin Mulder.

Vanaf donderdag 13 februari kunt u dus iedere
donderdagmiddag vanaf 16.00 uur (behoudens in de schoolvakanties) met uw
juridische vragen terecht op de Norgerweg 8 in Haulerwijk.