Deprecated: Required parameter $wrapper follows optional parameter $type in /home/advoleek/domains/advoleek.nl/public_html/wp-content/plugins/press-elements/libs/freemius/includes/class-fs-logger.php on line 145
Sociale zekerheid – Advoleek
Slide 01
Slide 01
previous arrow
next arrow

Sociale zekerheid

Bijna niets in Nederland is zo ingewikkeld als de sociale zekerheid. In dit rechtsgebied gaat het voornamelijk om werknemers- en volksverzekeringen. De nationale regelgeving is zeer ingewikkeld en verandert bovendien voortdurend, terwijl de sociale zekerheid iedere Nederlander aangaat. Helaas leveren uitkeringen dan ook nogal eens problemen op. Daarom staat van Horssen & van Ophoven advocaten en mediatiors vele cliënten bij op het gebied van uitkeringen.

Van bezwaarschriften tot hoger beroep

Een grote groep Nederlanders komt in aanraking met verschillende vormen van uitkeringen. Het wemelt van de afkortingen, zoals AOW, WAO, WIA, ANW, WWB, ZW, AKW en WW. Weet u precies wat alles inhoudt? Sociale zekerheid is een echte lappendeken. Gelukkig weten de advocaten van van Horssen & van Ophoven de weg in uitkeringsland.

We adviseren bij de aanpak van aanvragen voor uitkeringen en helpen bij het opstellen van bezwaarschriften. Ook staan wij cliënten bij tijdens procedures bij de Sector Bestuursrecht van de Rechtbanken en hoger beroepsprocedures bij de Centrale Raad van Beroep te Utrecht. Onze specialist op dit gebied, mr. Ubo van Ophoven, heeft al veel zaken succesvol geleid.