Deprecated: Required parameter $wrapper follows optional parameter $type in /home/advoleek/domains/advoleek.nl/public_html/wp-content/plugins/press-elements/libs/freemius/includes/class-fs-logger.php on line 145
Margrethe Bok – Advoleek
slider-02
slider-02
previous arrow
next arrow

Margrethe Bok

Advocaat sinds 1982

Mr. M.I. (Margrethe) Bok is gespecialiseerd op het gebied van personen- en familierecht. Daarnaast kunt u bij haar terecht voor arbeidsrecht, echtscheidingsbemiddeling en mediation. Ze studeerde Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Groningen en in 2002 heeft zij de specialisatieopleiding van de vereniging van Personen- en Familierecht Advocaten afgerond. Margrethe is als mediator aangesloten bij de Vereniging Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS) en is werkzaam op onze vestiging in Delfzijl.

Mr. Bok heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

– Personen & Familierecht

Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.